Faq

VEELGESTELDE VRAGEN / FREQUENTLY ASKED QUESTIONS (FAQ)

Hieronder vind je een antwoord op enkele veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag aarzel niet ze te stellen via het contactformulier

 

 Hoe verloopt een sessie transformatie hypnotherapie?

 

  • De sessie bouwt verder op het ontdekkingsgesprek en de verandering die je het liefste wil in je leven op dit moment. Als je 1 wens mocht doen voor jezelf, welke zou dat dan zijn? Hoe zou je leven eruit zien als je dat bereikt had? 
  • De sessie duurt ongeveer 90 minuten. Ik breng je in een veilige, aangename staat van hypnose. Je blijft de hele tijd volledig in controle over alles wat er gebeurt, en je herinnert je achteraf ook nog wat er gezegd werd.
  • Als je in deze staat bent help ik je om contact te maken met je onderbewuste. In veel (maar niet alle) gevallen breng ik je terug naar scenes en ervaringen uit je kindertijd of jeugd die ermee te maken hebben dat je nu niet hebt wat je graag zou hebben, of net wel hebt wat je niet wil. Dat kunnen gedragingen zijn, gevoelens, relaties, gewoontes, ... Aan de grondslag hiervan liggen vaak overtuigingen die zich meestal gevormd hebben toen we nog maar een paar jaar op de wereld waren. Als we de oorzaak van je probleem of blokkade van vandaag gevonden hebben gaan we hiermee aan de slag. Begrijpen onder hypnose is op zich al erg krachtig, bij Transformatie Hypnotherapie gaan we nog een stapje verder en gaan we via 1 of meerdere methodieken de overtuigingen die aan de grondslag liggen van je probleem veranderen en jou empoweren om je doel te bereiken. 
  • Je krijgt op basis van de sessie een audio-opname op maat waar je minstens 21 dagen (aaneensluitend) naar moet luisteren om ervoor te zorgen dat de verandering die je wil voor de rest van je leven verworven blijft.

 

Wat bepaalt de prijs van een sessie transformatie hypnotherapie?

 

  • Vanuit mijn perspectief: Een sessie transformatie hypnotherapie duurt ongeveer 90 minuten. In de prijs is ook een audio-opname op maat en een nabespreking inbegrepen. Alles bij mekaar investeer ik in elke sessie 3 tot 6 uur tijd in voorbereiding, opname audio en contact.
  • Vanuit jouw perspectief: Transformatie HypnoTherapie werkt veel sneller dan andere therapieën door te werken vanuit je onderbewustzijn, en levert gegarandeerd resultaat dat blijft, in principe voor de rest van je leven. Dat vereist natuurlijk wel de volledige medewerking en het volledige engagement van de cliënt. Hetzelfde probleem met klassieke therapie of zelfs met medicijnen oplossen zal uiteindelijk meer geld en vooral tijd kosten. 
  • Garantie: Ik bied elke cliënt garantie op verandering. Als je na het volgen van 3 sessies hypnotherapie of van het traject 'laat jezelf stralen' nog geen verbetering merkt betaal ik 50% van je investering terug, zonder vragen.Wanneer zal ik verandering merken?


Er zijn 3 soorten verandering die we ervaren, 3 manieren waarop je kan reageren op een sessie Transformatie Hypnotherapie:


  • Vaak merk je al dat er iets veranderd is meteen na de sessie. 
  • Soms heeft je geest meer tijd nodig en merk je de verandering pas na een paar dagen of zelfs weken, na het luisteren naar de audio-opname.
  • Heel soms besef je pas wat er veranderd is als je na een paar weken terug kijkt, of als iemand anders je erop wijst. Dan gaat het meestal om meer abstracte veranderingen zoals meer zelfvertrouwen. Je partner, een collega, een familielid, ... wijst je er bvb op dat je iets gedaan hebt dat je vroeger nooit zou durven, dat je opener bent, dat je meer straalt, ... zonder dat je je daar zelf van bewust was.